Dziś mamy 25 września 2020, piątek, imieniny obchodzą:

12 grudnia 2019

Nie masz pomysłu na prezent? Zakup bon w Studiu Urody Lidii Gwóźdź

Świąteczne bony podarunkowe do Studia Urody Lidii Gwóźdź
Idealny prezent pod choinkę!
 
Nie masz pomysłu na prezent dla kogoś bliskiego ?
 
Nasz salon proponuje zakup specjalnego zaproszenia za dowolną kwotę, na usługi w naszym gabinecie.
 
Jedyna w Nakle tak szeroka oferta zabiegowa. Możesz zadbać o siebie kompleksowo.
 
 
Zapraszamy również do udziału w KONKUSIE na Facebooku! Można wygrać dwa BONY PODARUNKOWE O WARTOŚCI 250 ZŁ !!!
 
Polecam i zapraszam
 
 
Studio Urody i Odnowy Biologicznej
 
 Lidia Gwóźdź
 
 Ul. Nowa 15 B, Nakło nad Notecią
 
 Tel. 603 246 380,
 
Materiał Sponsorowany

Oceń artykuł: 5 39

Czytaj również

udostępnij na FB
0

Światowy Dzień bez Samochodu. Zamiast auta wybierz rower!

W dniu dzisiejszym obchodzimy Światowy# Dzień bez Samochodu. Jest to idealny czas, aby do pracy zamiast samochodem pojechać rowerem albo autobusem.

(czytaj więcej)
0

Zrób to warzywnie! Tradycyjne dania w roślinnej odsłonie

Idealny przepis na poradzenie sobie z nudą w kuchni sprowadza się do jednego słowa: #warzywa! Mimo że plony z pól i grządek mogą wydawać się mało spektakularnym elementem dań, potrafią nieźle namieszać – zwłaszcza w tradycyjnych i znanych na wylot recepturach. Gulasz, gołąbki, spaghetti, pulpety czy curry mogą smakować wyśmienicie w warzywnej wersji bez mięsa. Zapraszamy do zielonej rewolucji w kuchniach!

(czytaj więcej)
0

Zdrowa dieta na urlopie? To proste! Wystarczy pamiętać o kilku zasadach

Wyjazdy wakacyjne rządzą się swoimi prawami, a miejsca, które odwiedzamy kuszą #rozmaitymi aromatami i smakami. Jak cieszyć się wypoczynkiem bez wyrzutów sumienia i wpływu na figurę? Swoimi radami na wakacje bez wyrzeczeń dzieli się Gaja Kuroń, ekspertka dietetyczna w Kuroniowie Diety.

(czytaj więcej)
0

Sezon na grzyby w pełni. Poznajcie przepisy z tymi smakołykami

Początek jesieni nie musi oznaczać pożegnania z lokalnymi specjałami i sezonowymi #przysmakami. To pora idealna dla wszystkich miłośników grzybów. Zamiast zerkać w stronę warzywnych grządek, warto skupić się na darach prosto z lasu. Kurki, borowiki, podgrzybki, kanie, rydze, maślaki… Kulinarna wyobraźnia zaczyna pracować na najwyższych obrotach! Zastanawiacie się, jak wykorzystać te aromatyczne i pełne smaku skarby? Skorzystajcie z porad szefa kuchni Knorr i pozwólcie sobie na niezrównaną grzybową ucztę.

(czytaj więcej)