Dziś mamy 26 września 2020, sobota, imieniny obchodzą:

05 grudnia 2019

Monika Marach i Marcin Wiatrowicz w Ejlacie. Wystąpią w Mistrzostwach Europy!

fot. PZPC

fot. PZPC

W Izraelu odbędą się tegoroczne mistrzostwa Europy do lat 15 i do lat 17, w których nie# zabraknie Moniki Marach i Marcina Wiatrowicza z MGLKS Tarpan Mrocza. Reprezentacja wyruszyła w środowy poranek, 4 grudnia.

Do Ejlatu w Izraelu udała się zasadnicza część polskiej reprezentacji U15 i U17. Sportowa część rozpoczyna się w najbliższą sobotę 7 grudnia, dzień wcześniej, ostateczna weryfikacja list startowych.

W składzie reprezentacji znaleźli się zawodnicy MGLKS Tarpan Mrocza – Monika Marach – U15 w kategorii 64 kg i Marcin Wiatrowicz – U17 w kategorii 61 kg.

Przypomnijmy, w roku 2018 w Mediolanie Monika Marach zdobyła złoty medal w kat 58 kg, o czym pisaliśmy tutaj. Życzymy powodzenia!

Oceń artykuł: 10 5

Czytaj również

udostępnij na FB

Komentarze (8) Zgłoś naruszenie zasad

    • -1 (3)

    Gość, w dniu 05-12-2019 19:28:01 napisał:

    Trzymam kciuki za naszych.

    odpowiedz

    • 2 (2)

    kibic, w dniu 05-12-2019 19:30:55 napisał:

    Polamania sztangi

    odpowiedz

    • 1 (1)

    obserwator, w dniu 05-12-2019 20:41:12 napisał:

    Wypłukania chemii

    odpowiedz

    pokaż odpowiedzi (1)
    • 0 (2)

    kaziu, w dniu 06-12-2019 09:08:32 napisał:

    Monika daj czadu

    odpowiedz

    • -1 (3)

    Przyjezdny, w dniu 06-12-2019 12:33:57 napisał:

    Jaka dyscyplina?

    odpowiedz

    pokaż odpowiedzi (1)
    • -1 (1)

    kibic, w dniu 06-12-2019 12:43:25 napisał:

    podnoszenie ciężarów

    odpowiedz

Uwaga! Internauci piszący komentarze na portalu biorą pełną odpowiedzialność za zamieszczane treści. Redakcja zastrzega sobie jednak prawo do ingerowania lub całkowitego ich usuwania, jeżeli uzna, że nie są zgodne z tematem artykułu, zasadami współżycia społecznego, a także wówczas, gdy będą naruszać normy prawne i obyczajowe. Pamiętaj! -pisząc komentarz, anonimowy jesteś tylko do momentu, gdy nie przekraczasz ustalonych zasad.

Komentarze pisane WIELKIMI LITERAMI będą usuwane!

Dodaj komentarz

kod weryfikacyjny

Akceptuję zasady zamieszczania opinii w serwisie
Komentarz został dodany. Pojawi się po odświeżeniu strony.
Wypełnij wymagane pola!



LOKALNY HIT

Zabieg parafinowy
Prowadzenie kadr i płac dla firm
od 50PLN
Sypialnia Orzech Włoski/ Czarny lub Dąb Denver
Masaż leczniczy
Baterie
od 0,90PLN
Krzesło młodzieżowe
Drukarka filskalna Novitus DEONe
2290 nettoPLN
Terminale płatnicze stacjonarne i mobilne
39PLN od 15zł/mcPLN
0

Światowy Dzień bez Samochodu. Zamiast auta wybierz rower!

W dniu dzisiejszym obchodzimy Światowy# Dzień bez Samochodu. Jest to idealny czas, aby do pracy zamiast samochodem pojechać rowerem albo autobusem.

(czytaj więcej)
0

Zrób to warzywnie! Tradycyjne dania w roślinnej odsłonie

Idealny przepis na poradzenie sobie z nudą w kuchni sprowadza się do jednego słowa: #warzywa! Mimo że plony z pól i grządek mogą wydawać się mało spektakularnym elementem dań, potrafią nieźle namieszać – zwłaszcza w tradycyjnych i znanych na wylot recepturach. Gulasz, gołąbki, spaghetti, pulpety czy curry mogą smakować wyśmienicie w warzywnej wersji bez mięsa. Zapraszamy do zielonej rewolucji w kuchniach!

(czytaj więcej)
0

Zdrowa dieta na urlopie? To proste! Wystarczy pamiętać o kilku zasadach

Wyjazdy wakacyjne rządzą się swoimi prawami, a miejsca, które odwiedzamy kuszą #rozmaitymi aromatami i smakami. Jak cieszyć się wypoczynkiem bez wyrzutów sumienia i wpływu na figurę? Swoimi radami na wakacje bez wyrzeczeń dzieli się Gaja Kuroń, ekspertka dietetyczna w Kuroniowie Diety.

(czytaj więcej)
0

Sezon na grzyby w pełni. Poznajcie przepisy z tymi smakołykami

Początek jesieni nie musi oznaczać pożegnania z lokalnymi specjałami i sezonowymi #przysmakami. To pora idealna dla wszystkich miłośników grzybów. Zamiast zerkać w stronę warzywnych grządek, warto skupić się na darach prosto z lasu. Kurki, borowiki, podgrzybki, kanie, rydze, maślaki… Kulinarna wyobraźnia zaczyna pracować na najwyższych obrotach! Zastanawiacie się, jak wykorzystać te aromatyczne i pełne smaku skarby? Skorzystajcie z porad szefa kuchni Knorr i pozwólcie sobie na niezrównaną grzybową ucztę.

(czytaj więcej)