Dziś mamy 25 września 2020, piątek, imieniny obchodzą:

04 grudnia 2019

Kolizja dwóch osobówek. 34-latek ukarany mandatem

fot. BG

fot. BG

We wtorek, 3 grudnia, około godziny 17.00 na DW 241 między Nakłem a # Paterkiem doszło do zdarzenia drogowego

Jak informuje nas mł. asp. Zofia Wrzeszcz p.o. Oficera prasowego KPP Nakło nad Notecią - Do zdarzenia doszło wczoraj (03.12.2019 r.) około godz. 17.30 w Nakle nad Notecią na ul. Poznańskiej.

Z poczynionych ustaleń wynika, że kierujący pojazdem marki Opel Astra - 34-letni mieszkaniec Nakła nie zachował bezpiecznej odległości między pojazdami i najechał na tył pojazdu poprzedzającego marki Peugeot 508.

Uczestnicy zdarzenia nie odnieśli obrażeń. Kierowcy pojazdów byli trzeźwi. 34-letni sprawca kolizji został ukarany mandatem.

Więcej zdjęć możecie zobaczyć tutaj

Oceń artykuł: 0 0

Czytaj również

udostępnij na FB

Komentarze (4) Zgłoś naruszenie zasad

    • 0 (0)

    ja, w dniu 04-12-2019 14:38:26 napisał:

    17.30? przecież tam coś się działo juz krótko po 16. korek z każdej strony ronda był juz

    odpowiedz

    • 0 (0)

    o jejku, w dniu 04-12-2019 14:45:43 napisał:

    Tak jest,wczoraj po 16 godz, jechałem z Paterka do Nakla przeszło pół godziny,a oni piszą że to bylo o 17,30.Kto to pisze!!!

    odpowiedz

    • 1 (1)

    kupuś, w dniu 04-12-2019 17:03:35 napisał:

    Kiedy i gdzie Dino będzie ? albo abc bo w niedzielę może być otwarte

    odpowiedz

    • 0 (0)

    Edi, w dniu 04-12-2019 20:06:08 napisał:

    To było inne zdarzenie. Już ok. 16:00. Pijany mężczyzna leżał na ulicy i cały ruch był zablokowany.

    odpowiedz

Uwaga! Internauci piszący komentarze na portalu biorą pełną odpowiedzialność za zamieszczane treści. Redakcja zastrzega sobie jednak prawo do ingerowania lub całkowitego ich usuwania, jeżeli uzna, że nie są zgodne z tematem artykułu, zasadami współżycia społecznego, a także wówczas, gdy będą naruszać normy prawne i obyczajowe. Pamiętaj! -pisząc komentarz, anonimowy jesteś tylko do momentu, gdy nie przekraczasz ustalonych zasad.

Komentarze pisane WIELKIMI LITERAMI będą usuwane!

Dodaj komentarz

kod weryfikacyjny

Akceptuję zasady zamieszczania opinii w serwisie
Komentarz został dodany. Pojawi się po odświeżeniu strony.
Wypełnij wymagane pola!



LOKALNY HIT

Kasa fiskalna Euro z kopią elektroniczną
1099PLN PROMOCJAPLN
Terminale płatnicze stacjonarne i mobilne
39PLN od 15zł/mcPLN
Botox i kwas hialuronowy
Prowadzenie kadr i płac dla firm
od 50PLN
Usługi transportowe
Baterie
od 0,90PLN
Fotokubek z łyżeczką i kolorowym wnętrzem
34,90PLN
Drobne naprawy
0

Światowy Dzień bez Samochodu. Zamiast auta wybierz rower!

W dniu dzisiejszym obchodzimy Światowy# Dzień bez Samochodu. Jest to idealny czas, aby do pracy zamiast samochodem pojechać rowerem albo autobusem.

(czytaj więcej)
0

Zrób to warzywnie! Tradycyjne dania w roślinnej odsłonie

Idealny przepis na poradzenie sobie z nudą w kuchni sprowadza się do jednego słowa: #warzywa! Mimo że plony z pól i grządek mogą wydawać się mało spektakularnym elementem dań, potrafią nieźle namieszać – zwłaszcza w tradycyjnych i znanych na wylot recepturach. Gulasz, gołąbki, spaghetti, pulpety czy curry mogą smakować wyśmienicie w warzywnej wersji bez mięsa. Zapraszamy do zielonej rewolucji w kuchniach!

(czytaj więcej)
0

Zdrowa dieta na urlopie? To proste! Wystarczy pamiętać o kilku zasadach

Wyjazdy wakacyjne rządzą się swoimi prawami, a miejsca, które odwiedzamy kuszą #rozmaitymi aromatami i smakami. Jak cieszyć się wypoczynkiem bez wyrzutów sumienia i wpływu na figurę? Swoimi radami na wakacje bez wyrzeczeń dzieli się Gaja Kuroń, ekspertka dietetyczna w Kuroniowie Diety.

(czytaj więcej)
0

Sezon na grzyby w pełni. Poznajcie przepisy z tymi smakołykami

Początek jesieni nie musi oznaczać pożegnania z lokalnymi specjałami i sezonowymi #przysmakami. To pora idealna dla wszystkich miłośników grzybów. Zamiast zerkać w stronę warzywnych grządek, warto skupić się na darach prosto z lasu. Kurki, borowiki, podgrzybki, kanie, rydze, maślaki… Kulinarna wyobraźnia zaczyna pracować na najwyższych obrotach! Zastanawiacie się, jak wykorzystać te aromatyczne i pełne smaku skarby? Skorzystajcie z porad szefa kuchni Knorr i pozwólcie sobie na niezrównaną grzybową ucztę.

(czytaj więcej)