Dziś mamy 26 września 2020, sobota, imieniny obchodzą:

03 grudnia 2019

Dzień Pluszowego Misia. Dzieci odwiedził gość specjalny

fot. Anna Nowakowska

fot. Anna Nowakowska

Miś jest mały i puchaty! Miś jest fajny i kudłaty! Miś jest gruby jak ta # kula, misia fajnie się przytula!

Przedszkolaki w Witosławiu w dniu 25 listopada uczestniczyły w obchodach Światowego Dnia Pluszowego Misia. Tego dnia każde dziecko przybyło do przedszkola ze swoim Misiem.

Przedszkolaki poznały historię Święta Pluszowego Misia, wspólnie bawiły się przy misiowych piosenkach, a główną atrakcją były odwiedziny pluszowego Misia, ktory sprawił dzieciom dużo radości i niezapomnianych wrażeń.

Po radosnych obchodach misiowego święta, kolejną okazją do zabawy były Andrzejki. Na zabawę z czarami i wróżbami przybyła czarownica i jej kot. Czas pomiędzy wróżbami i czarami urozmaicały tańce przy piosenkach z repertuaru dziecięcego.

materiał: Anna Nowakowska 

Autor nie wyraża zgody na komentowanie artykułu. 

Oceń artykuł: 5 4

Czytaj również

udostępnij na FB
0

Światowy Dzień bez Samochodu. Zamiast auta wybierz rower!

W dniu dzisiejszym obchodzimy Światowy# Dzień bez Samochodu. Jest to idealny czas, aby do pracy zamiast samochodem pojechać rowerem albo autobusem.

(czytaj więcej)
0

Zrób to warzywnie! Tradycyjne dania w roślinnej odsłonie

Idealny przepis na poradzenie sobie z nudą w kuchni sprowadza się do jednego słowa: #warzywa! Mimo że plony z pól i grządek mogą wydawać się mało spektakularnym elementem dań, potrafią nieźle namieszać – zwłaszcza w tradycyjnych i znanych na wylot recepturach. Gulasz, gołąbki, spaghetti, pulpety czy curry mogą smakować wyśmienicie w warzywnej wersji bez mięsa. Zapraszamy do zielonej rewolucji w kuchniach!

(czytaj więcej)
0

Zdrowa dieta na urlopie? To proste! Wystarczy pamiętać o kilku zasadach

Wyjazdy wakacyjne rządzą się swoimi prawami, a miejsca, które odwiedzamy kuszą #rozmaitymi aromatami i smakami. Jak cieszyć się wypoczynkiem bez wyrzutów sumienia i wpływu na figurę? Swoimi radami na wakacje bez wyrzeczeń dzieli się Gaja Kuroń, ekspertka dietetyczna w Kuroniowie Diety.

(czytaj więcej)
0

Sezon na grzyby w pełni. Poznajcie przepisy z tymi smakołykami

Początek jesieni nie musi oznaczać pożegnania z lokalnymi specjałami i sezonowymi #przysmakami. To pora idealna dla wszystkich miłośników grzybów. Zamiast zerkać w stronę warzywnych grządek, warto skupić się na darach prosto z lasu. Kurki, borowiki, podgrzybki, kanie, rydze, maślaki… Kulinarna wyobraźnia zaczyna pracować na najwyższych obrotach! Zastanawiacie się, jak wykorzystać te aromatyczne i pełne smaku skarby? Skorzystajcie z porad szefa kuchni Knorr i pozwólcie sobie na niezrównaną grzybową ucztę.

(czytaj więcej)