Uwaga! Internauci piszący komentarze na portalu biorą pełną odpowiedzialność za zamieszczane treści. Redakcja zastrzega sobie jednak prawo do ingerowania lub całkowitego ich usuwania, jeżeli uzna, że nie są zgodne z tematem artykułu, zasadami współżycia społecznego, a także wówczas, gdy będą naruszać normy prawne i obyczajowe. Pamiętaj! - pisząc komentarz, anonimowy jesteś tylko do momentu, gdy nie przekraczasz ustalonych zasad.
Wiosna i wczesne lato to idealny czas, by sięgnąć po świeży#, młody szpinak. Od kwietnia do czerwca trwa jego naturalny sezon – wtedy smakuje najlepiej, jest najtańszy i najzdrowszy. Znajdziemy go na targach, w warzywniakach i coraz częściej – prosto z lokalnych upraw. Ale szpinak to nie tylko zielony dodatek do obiadu – to prawdziwy superfood, który zasługuje na miejsce w każdej kuchni!
Ze stacji kolejowej w Bydgoszczy w pierwszy w tym sezonie #kurs wyjechał w czwartek (19 czerwca) sezonowy bezpośredni pociąg regionalny na Hel. Pasażerowie korzystający z organizowanych przez samorząd województwa połączeń przez całe wakacje dojadą również do popularnych miejscowości wypoczynkowych - Jastarni, Juraty, Chałup, Kuźnic, Władysławowa oraz do Trójmiasta. „Latarnik” z Bydgoszczy wyjeżdża codziennie przed 7.
Komentarze (4)
Adam, 27-10-2020 07:00:31
odpowiedz
Just, 28-10-2020 12:49:40
odpowiedz
Zybi, 01-11-2020 11:33:34
odpowiedz
okoko, 16-03-2023 11:02:45
odpowiedz
Uwaga! Internauci piszący komentarze na portalu biorą pełną odpowiedzialność za zamieszczane treści. Redakcja zastrzega sobie jednak prawo do ingerowania lub całkowitego ich usuwania, jeżeli uzna, że nie są zgodne z tematem artykułu, zasadami współżycia społecznego, a także wówczas, gdy będą naruszać normy prawne i obyczajowe. Pamiętaj! - pisząc komentarz, anonimowy jesteś tylko do momentu, gdy nie przekraczasz ustalonych zasad.