Zatankował paliwo i nie zapłacił. Poszukiwany pasażer forda

fot. KPP Nakło
Policjanci z Komisariatu Policji w Szubinie #zwracają się z prośbą o pomoc w identyfikacji osoby przedstawionej na zdjęciu. Wszyscy, którzy rozpoznają mężczyznę, bądź posiadają jakiekolwiek informacje o osobach mogących mieć związek z kradzieżą, proszone są o kontakt osobisty lub telefoniczny z policjantami.
Funkcjonariusze z Szubina prowadzą czynności wyjaśniające w sprawie kradzieży, do której doszło w jednej ze stacji paliw na terenie gminy Szubin. Pasażer, który tankował paliwo do samochodu marki Ford koloru białego był w wieku około 25-35 lat, średniej budowy ciała. Kierujący nie wysiadł z pojazdu. Po zatankowaniu paliwa pasażer wsiadł do samochodu, a kierujący odjechał ze stacji paliw. Pojazd, którym przyjechał kierujący posiadał tablice rejestracyjne od innego samochodu. Wizerunek mężczyzny, który tankował paliwo, został zarejestrowany przez monitoring.
Wszelkie informacje dotyczące tej sprawy można przekazać osobiście w Komisariacie Policji w Szubinie lub telefonicznie pod numerem telefonu 47 752 42 42 lub 47 752 42 00 powołując się na znak sprawy: L. dz. 1929/24. Informacje można przekazać anonimowo.
Materiał: mł. asp. Kamil Smoliński, Oficer Prasowy KPP w Nakle
Autor nie wyraża zgody na komentowanie artykułu.
Czytaj również
- "Trzeźwa S-5". Policyjna akcja na węzłach drogi ekspresowej
- Zderzenie dwóch samochodów. Wieczorna akcja służb (ustalenia policji)
- Tragiczny bilans nocnego ataku. 27 owiec nie żyje, ponad 60 rannych
- Postawa godna naśladowania. Nastolatek zwrócił znalezione pieniądze
- Stłuczka trzech osobówek. Młody kierowca ukarany mandatem
Sezon na szpinak. Zielona bomba dla zdrowia

Wiosna i wczesne lato to idealny czas, by sięgnąć po świeży#, młody szpinak. Od kwietnia do czerwca trwa jego naturalny sezon – wtedy smakuje najlepiej, jest najtańszy i najzdrowszy. Znajdziemy go na targach, w warzywniakach i coraz częściej – prosto z lokalnych upraw. Ale szpinak to nie tylko zielony dodatek do obiadu – to prawdziwy superfood, który zasługuje na miejsce w każdej kuchni!
(czytaj więcej)Niezapomniany i urokliwy klimat. Wędrówka przez Rezerwat Zielona Góra

Podczas dzisiejszej wędrówki przeszliśmy wzdłuż i wszerz# Rezerwat Przyrody Zielona Góra.
(czytaj więcej)Skąd pochodzi mięso, które kupujemy? Kontrole na targowiskach i w sklepach

Mięso polskie czy zagraniczne? Takie pytanie często zadają sobie konsumenci #przed dokonaniem wyboru. IJHARS ponownie sprawdzała, czy podawana przez sprzedawców informacja o pochodzeniu mięsa jest rzetelna.
(czytaj więcej)Czy św. Wojciech przeszedł przez Pałuki? Historia, hipotezy i szlak

Z każdym rokiem odkrywamy na nowo znaczenie naszego regionu# – Pałuk – w dziejach chrześcijaństwa i kultury Europy Środkowej. Coraz więcej wskazuje na to, że to właśnie tędy mógł przebiegać historyczny szlak św. Wojciecha, który w 997 roku wyruszył z misją chrystianizacji Prusów.
(czytaj więcej)